Nejnovější recenze ze sekce Aparatury pro kytary
Krásný výrobek, zatím splňuje,co je v popisu.Doporucuju všem.
- to musíš zažít, tlačí fest
- trošku překáží při haní v sedě, ale dá se zvyknout
na domácí cvičení super
Positive Grid Spark 2
Přidáno: 22. listopadu 2024
(naposledy upraveno 22. listopadu 2024)
Zakoupeno v MUZIKER.cz
- Naprosto dokonalé.
Joyo Bantamp Zombie
Přidáno: 16. listopadu 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
Zakoupeno v MUZIKER.cz
- Malý a lehce přenosný
- Dostatečný výkon i do zkušebny nebo menších klubů
- Na tak malého prcka , nečekaně brutální zkreslený kanál, trochu podobný Mesa.
- Čistý kanál je opravdu čistý a dá se přidáním gainu hezky vybudit.
- Efektová smyčka
- Ale kvůli čistému zvuku si tuhle mikro hlavu určitě nekoupíte .
- Za málo kaček, hodně muziky
- Zatím nic
Po shlédnutí několika videí na youtube, jsem tohohle prcka nakonce ze zvědavosti koupil. Pokud se vám na koncerty nechce tahat 100 watt full lampová hlava a kufr v autě budete mít narvaný vercajkem a merchem až po střechu , či budete s kapelou cestovat letecky, tak tenhle malý záložní dvoj kanálový zabijácký Zombík vám v klidu vašeho 100 watt miláčka nahradí.
- Cena, hmotnost, výkon.
Minikombo s množstvím použitelných zvuků díky technologii ISF. EQ, u kterého nepotřebujete zdlouhavě nastavovat basy, středy a výšky, ale rovnou si vyberete ten nejlepší zvuk pro vaši kytaru. Vintage verze comba také pěkně vypadá, díky použitým knoflíkům má uživatel dokonalý přehled o nastavení comba. Použitelný delay, snad jen ovládací knoflík by mohl mít zřetelnější značku aktuální polohy. Doporučuji pro všestranné použití.
- cena dobrá malé rozměry , pedál přepínače i trafo a kabely v balení
čistý zvonivý lampový zvuk bez šumu
- Doporučuji vyzkoušet.
- Mě se pro Ibanez neosvědčil.
Doporučuji vyzkoušet. Asi se nehodí pro každý nástroj.
- Mám teprve týden, ale kvalita zpracování Cortexu výborná, variabilita aparátů a efektů nepřeberná, čitelnost displeje vynikající
- Když pochopíte, jak se mašinka nastavuje a jak se ukládají uživatelské presety, je to už brnkačka. Ale deklarované plně intuitivní nastavování není zcela pravdivé.
Přívod elektriky přes externí trafo s malým choulostivým přípojným konektorem. Zase to bude časem zlobit! Škoda, že to není jedním festovním kabelem na 220 V jako u Fender Tone Master. Návod je sice v češtině, ale při nastavování vám moc nepomůže. Spousta postupů chybí nebo je to přeloženo tak, že se v tom nevyznáte. Nezbývá než laborovat a laborovat. Kdo je zvyklý na volume pedál, musí si ho dokoupit.
- Nízká cena
- Pěkný výkon
- Malá váha, snadno přenosný
- Síťový brum po zapnutí
Jednoduché a lehké kombo s poměrně silným zvukem vzhledem k výkonu. Vhodné ho zkušebny nebo na malé sály bez ozvučení. Nedá se použít pro nahrávání, protože po zapnutí je slyšet síťový brum z repra. U moderních zesilovačů je to až překvapující. Nevím, jestli je to konstrukční nebo výrobní vada. Jinak spokojenost.
Potřeboval jsem malé, lehké, výkonné kombo (mini) a toto vše splňuje
Doporučuji přikoupit k Fly3. Zvuk kytary ze dvou repro je ještě plnější a bohatší.
- Výborný zvuk čistý i zkreslený.
- Funkční ekvalizace, gain, nastavení resonance
- Přiměřená velikost a hmotnost
- Škoda, že nemá funkci "boost"
- Některé ovládací prvky se "nevešly" na přední panel a jsou na zadním panelu: páčka zapínání, páčka standby režimu, potenciometr resonance. Ale to není zásadní "problém".
Skvělé minikombo, množství použitelných zvuků díky technologii ISF. EQ, u kterého nepotřebujete zdlouhavě nastavovat basy, středy a výšky, ale rovnou si vyberete ten nejlepší zvuk pro vaši kytaru. Velmi malé a lehké combo, s dlouhou výdrží vestavěné baterie. Barvou zvuku se dost podobá zvukům daleko větším kombům s velkými reproduktory. Použitelný delay, ale ovládací knoflík by mohl mít zřetelnější značku aktuální polohy. Doporučuji pro všestranné použití.
Malá váha, dobrý zvuk ...
Super kombo na doma, hraje pěkně i při minimální hlasitosti.
- Plný čistý zvuk při clean, nářez s hutnými spodky při red kanálu
- malý, ale výkonný
funguje jak jsem očekaval spokojenost