Nejnovější recenze ze sekce Aparatury pro kytary
Spokojený syn
- Může být vším čím si sami dovolíte aby byl.
- Špatné nastavení je většina s čím se shledáte v recenzích a ukázkách, počínajíc továrními presety.
- Je potřeba kvalitní kytary, kvalitního boxu, cit pro hledání zvuku, vypnutou CABemulaci, vyvarovat se potřeby NoiseGate.
Snese kvalitativní srovnání s reálnými předlohami - variabilitou je i umí předčít. Oproti různým jiným výrobcům je to zvukově skutečný Marshall.
Našel jsem na něm vysněný tón "v mé hlavě", ke kterému jsem se doposud dopracovával stylem koupit/prodat.
Až nastavení parametrů pomocí mobilu vedla k uspokojivému stavu. Ještě jsem to nevyzkoušel na živém hraní, jinak se to zdá použitelné. Hlavní přednost je přijatelná váha a velikost.
- super poměr výkon / cena
- Cena - Sound - zpracovani
- 100% spokojen.
- Doporučuji
- Maly, avsak vykonny dle ocekavani. Srovnani snese s vyssimi radami firmy. Perfektni zvuk pro rock, metal!! K domacimu uziti, ale i ke klubovkam a vetsim akcim. Uz jsem nechtel tahat tezky zesilovac. Idealni reseni za dobrou cenu. Pokud nejste stoprocentni profesional, v klidu vystaci a jako profesional mit zvuk rozhodne budete.
- Jednoduchy a dobre popsany manual v aj.
- Nutne dokoupit drahy pedal, nebo resit az 3mi pedaly, aby se clovek dostal ke vsem funkcim.
- Spise jemny reverb.
- Nemam jeste prilis dobre prosle moznosti nastaveni, ale prijde mi, ze pripadne prepinani mezi hodne zkreslenym a cistym kanal trpi trochu hlasitostni nevyvazenosti. Cisty kanal leze az prilis hlasity ve srovnani se zkreslenym. Ale mozna delam zatim nekde chybu.
Naprosta spokojenost. Obavy panuji vzdy pouze z doruceni, protoze si umim predstavit, co se s veci deje behem dorucovani. Muj snad prezil a snad funguje jak ma.
- jednoduché nastavení z panelu i hodně možností pomocí PC
- celkem dobrý zvuk
Pěkné zpracování,dobrý zvuk,dobrá cena. Co mě osobně vadí,ale stím nic neuděláme země původou,myslím Chína , Vietnam,Bangladéž nevím :(
Což vždycky byli země BIGBEATU a mají pro věc cit.
splňuje všechna má očekávání
- Perfektně přenosné, zvukem překvapí, nastavení barvy zvuku pomocí jednoho potenciometru rychlé, spolu s cajonem hratelné s rezervou, to mě těší
- Cena je vyšší, doufám že se to odrazí v kvalitě a spolehlivosti, čas prověří.
- .. chyběl síťový kabel :-)
- Modrá ledka svítí fakt moc.
- Poměrně široká škála zvuků - citlivé potenciometry zásadně mění charakter zvuku
- Příjemný reverb
- Parádní zvuk (ve srovnání s aparáty podobné cenové hladiny)
- Krásný vzhled
- Použitelná hlasitost i na domácí hraní - čistý zvuk super, zkreslený bude patrně znít o něco lépe víc nahlas.
- Ovládací panel je cca po hodině hraní celkem horký (kvůli umístění trafa)
- Vyrobeno v Číně, což se dnes týká i mnohonásobně dražších aparátů.
Pěkný univerzální aparát s parádním zvukem. Cenově dostupná klasika
v této kategorii bezkonkurenční 1x12 box
- Cena, zpracování
Potřeboval jsem box do domácího studia a byl jsem velmi příjemně překvapen, zpracováním, zvukem a cenou.
- Slušný zvuk
- Robustní konstrukce
- Slabší koženka
- Horší výškový reproduktor
Solidně hrající reprobox 4x10 za pár korun. Bylo potřeba dotáhnout pár šroubů, jinak docházelo k slabému drnčení. Koženka nejspíš nebude úplně trvanlivá, je třeba přepravní obal. Výškový reprák mi tak moc nevadí, stejně ho mám vypnutý, ale po stránce zvuku je nejslabším článkem. Hlasitost je dostatečná i do rockové kapely s běžným zesilovačem. Vzhledem k ceně není co řešit. Poměr cena/hodnota je vynikající.
PJB Compact 4 LITE jsem si vybral na základě několikaleté výborné zkušenosti s jeho starším bráškou PJB Compact4). Verze LITE je o cca 4kg lehčí (váží 9,5kg :-), tudíž mobilnější a to byl můj hlavní důvod pro její zakoupení. Zvukově jsou si obě verze velmi podobné - provedení LITE má o něco hezčí/hladší výšky, původní verze je nepatrně plnější ve spodní části zvukového spektra. Ale rozdíly jsou patrné jen při přímém porovnání. Oba boxy primárně používám s baskytarou. Jejich skvělé/přesné zvukové podání vynikne i s akustickými nástroji (kontrabasem, violoncellem, violou de gamba, ... - pro ně upřednostňuji verzi LITE).
- Kvalita a barva zvuku
- Spousta funkcí
- Autentické tóny Metallica a dalších skupin, které používají Mark series
- Výborná kvalita provedení
- Vintage vzhled
- Malá velikost a nízká hmotnost
- Footswitch a kabel Jack-Jack součástí
Co mohu dodat, stojí to majlant, ale až si to koupíte, tak snad do konce života budete mít vystaráno.
na domácí metal super
- Malé, velmi snadno prenášitelne, lehké, věrný a čistý stereo zvuk.
- Používáno s elektroakustickou kytarou a ukulelem, foukačka.
- Odzkoušeno na nabíjecí baterie, cca výdrž pět hodin.
Nemá napájení kondenzátorového mikrofonu 48 V.
- Do 8 ohmů má výkon 150W, ale oproti Ampequ PF350, který má mít do 8 ohmů výkon 250W, tak se mi zdá snad i výkonnější
- vzhled 80-tých let, který se mi moc líbí
- materiálové provedení nevypadá zrovna moc precizně, ale které dnes v dané cenové kategorii ano.
Zobrazuji 181 - 200 ze 421 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...22 Další »