Nejnovější recenze ze sekce Aparatury pro kytary

SWR WorkingPro 410

SWR WorkingPro 410

Tomáš Holomel Tomáš Holomel

Přidáno: 13. ledna 2013

Nedoporučuje produkt

Vzhledem k ceně je zpracování spíše podprůměrné a zvukovým projevem mě také příliš neuchvátil.

VOX Night Train NT15H

VOX Night Train NT15H

fredy007fiction fredy007fiction

Přidáno: 9. ledna 2013

• Lampy jsou nadevše
  • Design
  • Kvalitní zpracování
  • Síla - těch 15 W se nezdá ale...
  • VOX

Hodí se na blues a pohodovější styly, na heavy jsou asi lepší transistory, ale to je věc názoru, hraji se Stratem, široká škála tónů i přesto, že je tam pouze BASS, TREBLE, MIDLE a GAIN. Doporučuji vyzkoušet.

Medeli AP30 B

Medeli AP30 B

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 27. prosince 2012

Zakoupeno v MUZIKER.cz

Doporučuje produkt
  • slušný výkon za rozumnou cenu.
  • celkem dobrý zvuk bicích i když oproti sluchátkám je poznat rozdíl zejména ve virblech.
  • nic mně nenapadá

slušný výkon za rozumnou cenu.

Orange PPC412AD

Orange PPC412AD

Přidáno: 18. prosince 2012

(naposledy upraveno 18. prosince 2012)

• k Orange patří Orange - jasná volba

viz shora

Orange RK50H-MKII

Orange RK50H-MKII

Přidáno: 18. prosince 2012

• nenapodobitelný zvuk

byl to sen hrát na Orange

Ampeg SVT 410 HLF

Ověřený zákazník HUDEBNICENTRUM.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 29. října 2012

Zakoupeno v HUDEBNICENTRUM.CZ

• Výkon, rozměry, madlo.
  • Bez horny (může vadit jen někomu), jen jack vstup.

Poměr cena versus kvalita: výborné

AMPEG PR 210

AMPEG PR 210

Přidáno: 19. října 2012

Doporučuje produkt
  • Pěkný den je zajímavé že u všech prodejců je zmínka o škrábancích na skříni..to snad né v každé? muzikant.cz nebo houdek divné moc divné...to je snad už výprodej né? co má bena z druhé strany 2 speakony?

Výrobky Ampeg patří k světové třídě ve většině svých nabízených produktů..,ačkoliv se derou do popředí noví a lacinější konkurenti...

Randall RA412CV

Randall RA412CV

Přidáno: 16. října 2012

Doporučuje produkt
  • neskutecne transparentni basy, krasne nerezave vysky a stredy, ktere se prosadi
  • vcelku tezky, ale je to kus poradneho dreva
  • prime srovnani s englem 4*V30 - engl rezal do usi, rozplacane basy.. randall ho zadupal do zeme

kupoval jsem ho za 19 000 ..top box, nejvyssi rada randallu

Gallien Krueger B 210MBE

Gallien Krueger B 210MBE

Přidáno: 16. října 2012

• Nízká cena
  • Dostatečný výkon
  • Nízká hmotnost
  • Zvuk
  • Z důvodu nízké hmotnosti použil výrobce na ochrannou mřížku reproduktorů velmi slabý a měkký plech, což by mohlo někdy při stěhování vadit.

Velmi lehká a tedy mobilní bedna. Výkonově stačí i na střední sály ( pochopitelně dost záleží na použitém zesilovači ).
Hledal jsem nějakou dobře přenosnou 2*10" bednu k mému digi zesilovači. A tato je přímo ideální. Ostatně, k tomu byla navržena - k použití s GK digi zesilovači.
Bedna společně s mojí baskytarou a mým zesilovačem pracuje velmi dobře, zvuk je dostatečně průrazný. To jsem ostatně čekal od této bedny. Ačkoliv je to velmi levný box od GK, hraje za ty peníze skvěle.
Uplatnění nalezne v jakémkoliv hudebním stylu.

Přidáno: 16. září 2012

• Výborný zvuk
  • Výkon akorát
  • Nízká cena
  • Footswitch se šlapkou
  • Pentode/Triode Mod
  • Zatím žádné

Velmi dobrá hlava za ty peníze.

Aguilar DB 112 Chocolate Thunder

Aguilar DB 112 Chocolate Thunder

Přidáno: 7. září 2012

• proti podobnému boxu řady GS vyniká DB lepšími středy
  • produkuje současně velmi hutný basový zvuk typický pro zn, Aguilar
  • relativně vyšší váha (ferit)
  • samostatný box se nemusí vždy prosadit v kapele, lépe je mít 2 boxy
  • nižší citlivost (95) nemusí vyhovovat

- tento box je třeba napumpovat výkonem, potom hraje neskutečně

Ashdown ABM-210t compact

Ashdown ABM-210t compact

Přidáno: 22. srpna 2012

Doporučuje produkt
  • výborný zvuk, parádně zpracovaná bedna, je to robustní záležitost
  • trošku se to podepíše na váze která je 1 kg větší než má 410

dobrej kauf

Roland Cube Street Black

Roland Cube Street Black

Ověřený zákazník CMI Music s.r.o. Ověřený zákazník

Přidáno: 26. června 2012

Zakoupeno v CMI Music s.r.o.

...

Přidáno: 13. června 2012

• cena
  • velice slušný a specifický zvuk
  • jednoduchost výměny lamp
  • bytelná konstrukce
  • design
  • po měsíci mi odešel reverb, oprava byla ale rychlá a už je to v pohodě

Zesilovač mám rok a půl, odehrál spoustu hodin, zažil tak cca 30 koncíků, mnohokráte převezen v autě a není problém. Vše s původními Bugera lampami. Co se týká zvuku, V55 ukáže co umí, až když koncový stupeň dáte za půku, já hraji skoro na třičtvrtě. To vše ale za předpokladu, že máte alespoň trochu slušnou kytaru a reprobox. Mám box osazen Eminencemi Texas Head a Man O War a fakt to dost tlačí. Já hraji metal/HC, ale spíše bych ho doporučil na rock, jaz, funky. Doporučuji těm, kteří se nechtějí opičit po všech těch mesách, krancích, marshallech a chtějí svůj vlastní zvuk. Zde pár ukázek a ty odpovídají realitě.

Marshall 2266

Marshall 2266

Přidáno: 8. června 2012

Doporučuje produkt
  • Skvělý sound,doporučuji modifikaci na EL 34 lampy ztěmito lampami dostává VM ten zprávný náboj !!!
  • nic

doporučuji modifikaci na EL 34 lampy !!!

Orange TB500H

Orange TB500H

Přidáno: 12. května 2012

Nedoporučuje produkt
  • Měl jsem ho a je to NEJLEPŠÍ HYBRIDNÍ ZESILOVAČ NA BASU ve své třídě, ale i mnohem vyšších tříd, na který jsem kdy hrál!!! Velmi jednoduché korekce D.I. output- CANON. 4/8 Ohms na výstupu. Musím ho zase koupit!!!
  • Jediná věc je proti a to, že JE LEHKÝ!!! Při hraní na bedně tancuje jak splašenej. Je vyráběnej v Číně, jak asi dlouho vydrží bez oprav. Je třeba podkládat ho cca 3 cm tlustým molitanem, aby při hraní nespadl dolů s bedny.

Měl jsem ho a je opravdu jedinečný!!!:-) Moderní vzhled, lehký, jednoduché korekce, velmi vysoký výkon. Já bych ho doporučil všem rockovým basistům! Na Jazz to asi moc nepůjde.

Engl E315

Engl E315

Přidáno: 3. května 2012

(naposledy upraveno 3. května 2012)

Doporučuje produkt
  • 2 kanály, hodně gainu, mid boost, oddělený drive a input gain, oddělený lead a master volume. Power soak 1/5/15W, velmi bytelná šasi, zvukově velice univerzální.
  • Input gain je společný pro oba kanály, těžší než většina lunchbox ampů, na power soak je potřeba 8 ohm bedna.

Engl e315 jsem si vybral po dlouhé době hledání toho správného ampu. Má kritéria byla: dobrá přenosnost, dobrý zvuk, velký gain a solidní cena. Zkusil jsem dost jinýho microampů, ale každý měl nějakou chybu. Vox nightrain má málo gainu, Tiny terror zní opravdu hrozně zahuhlaně a neartikulovaně, Marshall haze je nemastný a neslaný a takhle bych mohl psát dál. V gigmasterovi najdete možnost jak hrát na metalový zesilovač doma i na koncertech. Je skvěle přenosný a jde na něm nakroutit prakticky cokoliv si přejete, počínaje křišťálově čistým zvukem, končem syrovým a zlým distortionem. Navrch je to 2 kanál. Funguje bez jediné vady na kráse a komu se snilo cranknout zesík v ložnici? Je to hodně všestranná hračka a rozhodně doporučuji hlavu, kombo zní o 100% hůře.

Palmer Cabinet 212 Celestion Vintage 30

Palmer Cabinet 212 Celestion Vintage 30

Přidáno: 19. února 2012

Doporučuje produkt

špičkový box díky použitým celestionům V30.
precizní německé zpracování.

Marshall 1960AWEG

Marshall 1960AWEG

Přidáno: 7. února 2012

(naposledy upraveno 7. února 2012)

• Výborná benda...

Zobrazuji 381 - 400 ze 421 recenzí 1...18 19 [ 20 ] 21 22