Nejnovější recenze ze sekce Aparatury pro kytary
- Za rozumné peníze výborný zvuk.
Dobrá volba...
- výkon, citlivost
cena x výkon
velmi dobrý pro průměrné hudebníky
- Zvuk je velmi kvalitní, basy i výšky velmi dobré, méně středů. U tak malé bedny mě to přkvapilo.
- Je těžší, ale handicap je vyvážený kvalitou zvuku. S Celestion V30 ve výškách mírně jedovatá.
Asi nejlepší jednorepráková bedna, jakou jsem zkoušel. Po zakoupení jsem vyměnil Celestion V30 za G12T a dostal jsem z toho více dravých středů a méně jedovatých výšek. Oproti 1x repro bednám od Messa nebo Orange tento Engl ve středech při více osoleném zesáku nenahoukává.
Testoval jsme to s Orange DT30 a Engl RB Signature. U Orange byl zvuk hodně podobný zvuku, co používal Gary Moore. Při hraní přes Endl RB Signature to mělo překvapivě hodně basů oproti bedně, kterou používám (Genz Benz G12 G-Flex), musel jsem basy na zesáku sundat na 1/3.
Takže, bedna je malý mazel s velikým výkonem a výborným zvukem. Kdo je na barvu zvuku náročnější nebo má vlastní představu, může vyměnit reprák za jiný, případně zacpat basreflex. Experimentům se meze nekladou.
- Neskutečný zvuk
- Obrovský výkon
- Dvě přepínatelné hlasitosti na oba kanály
- Velice citlivé nastavení
- Ukazatel stavu koncových lamp
- Noise gate
- Čistý kanál kreslí poměrně brzy
- Na doma opravdu není (100W potřebuje vybudit)
- Nemá vlastní reverb
V cenové kategorii bych nevybral nic jiného!
- výbormé akustické kombo
- výborné i pro použití mikrofonu -super nastavitelné korekce !!!!
- výborný ovladač reverbu(zde označený jako spring tone)
- nemám námitek(p.s. jako amaterský muzikant)
-hraji baskytaru a při menších akustických produkcích jej používám k posílení vokálů naší kapely pokud není hráno na velký PA systém
-v každém případě z mého hlediska vřele doporučuji
důvodem vyběru byla hlavně cena a určení pro domácí použití, zkušenosti později, jde o dárek k vánocům
- kvalitní zvuk, slušný výkon
Bezva!
- Variabilita možností nastavení zvuku, 2 kanály, foot svitch, možnost připojení Mp3. Hlavně možnosti zvuku jsou parádní - funkce ISP.
- Na potenciometrech je nevýrazný malý dolík pro označení pozice poťáku - opravdu špatně viditelně bez plného osvětlení. Lepší by byl nějaký zobáček nebo alespoň dolík označit barevně.
- Čekal jsem volume o kousek níže na 5W - porovnávám s Randall RD5, tam to je na domácí hraní nastaveno ideálněji, ale jde to i tak dobře a zvukové možnosti jsou tady bezkonkurenční.
Všestranný zesilovač, na doma super, jsem moc spokojený.
- Malé rozměry, dobrá hlasitost do pokoje (s boxem 2x10 Jensen)
- Uvítal bych pozdější nástup zkreslení
produkt jsem ještě neobdržel, nemohu hodnotit
- dobrá manipulace
Staré kombo se nám špatně přenášelo.Ted je problém vyřešen.
Měl jsem RD412 a byl parádní.Jenže když neni zkušebna,tak nemá využití :/
Přešel jsem na RD212 kvůli praktičnosti.A zvukově mi přijde výraznější než RD412.
- Perfektní provedení, zvuk, funkce, váha, cena, na 5W velmi slušný výkon.
- Nevím
Skvělý aparát pro menší akce, pro vintage muziku, lehce přenosný, při nutnosti většího výkonu možno propojit přes RedBox do jakéhokoli PA systému.
- skvělý zvuk
celkově výborný dojem
- Síla koncového zesilovače.
- Nic.
Používám z něho koncový zesilovač, který pohánim lampovým VINTAGE TUBE MONSTER VT999, Výsledek výborný. 95% muzikantů by měla pocit, že jde o celolampu aspoň 100W v ceně nad 30000Kč.
- Kvalita
- Velmi vrtkava cena v čase , až o 100% léta nahoru dolu , a zase nahoru
Kompromis :)
- Univerzální zvuk.
- Kvalitní provedení.
- Obal v základním balení.
- Ověřená značka.
- Výkonová brzda Red Box-nahrávání bez reproduktoru přímo do pultu.
- Zapojení není "celé lampové"-v předzesilovači se nachází operační zesilovač, který se aktivuje overdrive spínačem. Je tak nahrazená další lampová sekce pro zkreslení. Osobně mi tento jev nevadí-nepoznávám rozdíl oproti plně lampovému zesilovači, který vozím po koncertech.
Skvělá miniaturní hlava na doma a do studia, která díky Red Boxu dokáže hrát bez repráku přímo do mixpultu nebo do zvukovky. Na menší koncerty bez bicích se dá použít ale i s reproduktorem. Za akční cenu 5400,- Kč jsem myslím koupil to nejlepší v této cenové relaci.
- výbava pro hraní doma - není třeba mít zapojen reprobox, stačí sluchátka
- přepínání výkonu
- možnost druhého reproboxu
- řešení footswitchů
- i po přepnutí na 1W to hraje na doma moc silně :-)
- hledal jsem něco na hraní doma, do zkušebny a na malé sály
- ještě jsem nevyzkoušel s kapelou na plný výkon, ale zdá se to dostatečné pro rozumně hrající bicí
- provoz z hlediska ekonomiky lamp, hledal jsem EL84 a co nejméně přeamp lamp, mám zásobu spárovaných EL84 :-)
- vybavení pro hraní přes sluchátka při zapojení všeho s celkem dobrým zvukovým výsledkem
- možnost výstupu do PC, mám zkušenosti s home studiem, může se hodit
- zvukově zatím to nejlepší, co jsem měl z hi-gain hlav v ruce
- attenuator - překvapil spíše negatovně, očekával jsem, že 1W bude tišší
- cena odpovídá užitné hodnotě
- zdá se, že výměna koncových lamp nebude vyžadovat odborníka, jak se píše v příručce
úžasné
Zobrazuji 301 - 320 ze 421 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...22 Další »