Nejnovější recenze ze sekce Aparatury pro kytary
- váha (pouze 12kg)
- malá velikost
- XLR se simulací reproboxu
- post volume na předzesilovači hi-gain kanálu
- koncové lampy 6V6
- zvuk v poměru cena
- neoddělené korekce pro EQ (tzn. stejný ekvalizer pro oba kanály)
- nemožnost vypnout simulaci reproboxu na XLR
Poslední série levných lampových Randallů moc nehráli. Tohle je o něčem jiném, v malém balení za velice dobrou cenu, s váhou pouze 12 kilo a těch 20W stačí i pro ozvučení menších koncertních místností bez použití externího zvučení. Porovnával jsem při výběru i verzi 45W, takhle zněla s lampami 6V6 šťavnatěji a jednoduše více lampově (netuším jestli ta 45W neměla nějaký problém třeba se špatným spárováním lamp, ale charakter zvuku byl víc ostřejší i při malém gainu a presence). Součástí balení je i footstwitch. Myslím, že by se šasí dalo ještě zmenšit, ale i tak je hlava více skladná jak kdejaké digitální zesilovače v obřích baleních (aby vypadali jako 120W lampáče). Výhodou při údržbě je cena páru lamp 6V6, které se dají sehnat už od osmi stovek.
- Za ty prachy perfektní výrobek a taky zvuk.
- Nic jsem zatím nezjistil
Výborná věc pro country a rock, cenově dostupná, utáhne i menší kluby a hospody.
- nic nemám
Laney IRT60H
Přidáno: 28. června 2014
(naposledy upraveno 28. června 2014)
Zakoupeno v Kytary.cz
- Výborný zesilovač hlavně pro tvrdší muziku doporučuji všem :)
Prostě parádní
- výborný zvuk
- desing
- koženka se snadno trhá a objevují se vzduchové kapsy
robustní box s reproduktory V30, žádné nahoukávání nebo parazitní resonance, pouze lepení koženky je nekvalitně provedeno, takže se již od koupě pořád více a více objevují vzduchové kapsy.
- profi zvuk
- kvalitní provedení
- váha
- kobercovina
- drahý originální softcase
Luxusní reprobox, není potřeba další 15ti palcový, tato dvanáctka hraje naprosto geniálně. Žádné parazitní frekvence, neposkakuje, nikdy si ani neškytnul. Kobercovina se rychle zanáší a je nutné mít obal, ten je ale v originální podobě extrémně předražený, doporučuji si nechat ušít na zakázku obal na bednu.
- Velmi dobrej zesilovač.
- nic!
Díky za vyřízení reklamace a profi zapojení mojí bedny,všiml jsem si,že máte v nabídce randall Thrasher,ty voe,z toho se v noci normálně odkopávám!!!
- Skoro vše.
- Osazeny jiné elektronky než v nabídce.
OK
- Skvěle zmáknuté zvuky. Univerzálnost
- Zatím nic
Tento produkt jsem si vybral na základě doporučení technického odborníka a shlednutí nespočet videíí, které hodnotili produkt jako kvalitně provedený a revoluční ve své kategorii.
- jednoznačně design
- rozměry a váha (pohodlně se nosí, nezabere tolik místa a váží tak akorát)
- má 4 kanály (čistý, lehce nakřáplý crunch, rockově zkreslený lead a gainově bohatý soft lead)
- výborný hutný, plný lampový zvuk, vynikající zejména ve sředových polohách
- je to celolampa
- jednoduché ovládání
- kvalitní zpracování
- velké plus je to, že má "pouze" 50W (dokáže lépe využít a nabudit lampy)
- velice spolehlivý aparát
- vysoká variabilita zvuku
- vhodný pro různé styly, vynikající zejména pro rock, hard rock, metal apod. Uplatnění najde i v jemnějším hraní, jako blues, jazz,...
- neskutečná výkonová rezerva
- obrovské mínus je, že ENGL Z-5 Footswitch, kterým se dá hlava pohodlně ovládat, není v ceně, musí se tudíž dokoupit a to za nepochopitelně vysokou cenu čtyř a půl tisíc!!!
- ani jiný footswitch není v ceně
Zvuk Engla je charakteristický, nezaměnitelný, syrový, originální.
Díky tomu, že se jedná o 50W hlavu, dokáže lampy vybudit lépe, než 100W zesilovač, který musí člověk hodně krotit. Zejména to platí na zkušebně, ale i na pódiu a to nejen v klubech. Prostě na padesátce hlavě tu hlasitost vytočíte na vyšší hodnoty, než u stovky a tím dosáhnete krásného vybuzení lamp. Výsledkem je vynikající zvuk.
Také je tato padesátka lehčí a menší, než stovka a tak se pohodlně nosí. Tím nechci říct, že jsou stovky špatné, to určitě ne. Ale vzhledem k tomu, že jsem stovku hlavu měl, lépe se mi srovnává:-) U stovky jsem s hlasitostí nikdy nešel zdaleka ani do půlky a byla prostě rozměrnější a těžší.
Engl Screamer je spolehlivý zesilovač a zejména v kombinaci s reproboxem Engl či Mesa Boogie nabídne opravdu nezaměnitelný hutný zvuk.
Jedinou nevýhodou, jak jsem uvedl výše, je to, že se k němu nedodává žádný footswitch, což jsou pak další peníze navíc. A právě Engl Z-5, který je k tomu ideál, stojí nepochotilné peníze. Za pár drátků a spínačů... Šikovný kutil to dokáže vyrobit za daleko daleko lepší peníze.
Jinak za Screamera samotného těch peněz nikdy litovat nebudete.
- Zvukové možnosti
- Line 6
- Cena (necelých 6000)
- Madlo není nad těžištěm, není to problém, ale při přenosu to není pohodlné
Zesilovač jsem si vybral hlavně díky ceně a jsem naprosto spokojen, velmi kvalitní provedení a zvuk, pohodlné a intuitivní ovládání, prostě výborný. Obsahuje mnoho zvukových presetů podle kapel a písní od padesátých let až po současnost, každý se dá upravit podle potřeby. Ještě jsem nezkoušel fbv ovladač, ale určitě se vyplatí.
- relativně nízká hmotnost (dobře přenosný)
- výborný verzatilní zvuk
- odpovídající cena
- klasický design zn. Orange
- nemá vstup pro jiné impedance než 16 ohm (relativně nedůležité - stačí si vše předem zjistit)
Perfektní malý box, stačí k ozvučení menšího klubu, kde je vhodný i pro tvrdší styly (metal, stoner...). Používám se zesilovačem H&K TubeMeister 18.
- Bezva zvuk Marshall,čtyři zkreslení,každej si najde svůj zvuk.Přepínání výkonu na 50w.
- Chybí zesílení na solo.
Celkově super aparát.Za tuto cenu doporučuji.
- Zvuk-parádní i na pětku!
- Váha-lehoučký díky neodymiovým reprákům
- Zpracování-jak vnější, tak vnitřní velmi dobré.
- Velikost-je menší než klasické 2x10
- Nemá speakon konektor který mám na zesíku.
- Má jen jack vstup.
S dobrým zesíkem zvuk i na pětku luxusní-na to že je to 2x8 repro. Zpracování skvělé-podíval jsem se i dovnitř,...poctivě udělané a boxík si skvěle rozumí s mým zesíkem SWR Headlite. Za cenu ve slevě 6990,- skvělej box!
- je to Marshall
- nema kolecka
do zkusebny i na podium skvely partak
Tak tu je problem.
100% ste ho mali na stranke v pozicii -skladom 1 ks
Mailom som bol upozorneny že musim čakat 3 tyždne.
Tak som ho nekupil
Ale je to v pohode ušetril som a kúpim niečo iné
Za ty prachy dobrý :-)
- zvuk, dobrý gain i průběh Tone
- nemá reverb, nenastavitelná smyčka, není 2. kanál
velice dobrý základ, jen kdyby to mělo reverb
- reverb
- Zpracování, zvuk zkresleného kanálu
velice předražený bzučák
Vynikajicí mobilita, velmi seriózní zvuk, kvalitní provedení.
Zobrazuji 321 - 340 ze 421 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...22 Další »